<< Takaisin

Isän avunhuuto

*****Kiitos kaikille tähän keräykseen osallistuneille!*****
Isä ja kolme ala-asteikäistä lasta tarvitsee uuden, turvallisen kodin ja sinne kodin perustarvikkeet. Perhe elää vaikeassa avioerotilanteessa, jossa lapset ovat jääneet isän vastuulle. Tällä hetkellä isä asuu perheen entisessä kodissa, mutta lasten perusturvallisuuden takaamiseksi, olisi tärkeä, että isä löytäisi uuden kodin lasten kanssa. Varattomana isän ei ole mahdollista hankkia uuteen kotiin kalusteita tai muita välttämättömiä kodin perushankintoja. Isän rahat menevät arjen pyörittämiseen. Lisähaasteen tuo vanha vuokravelka, joka tulisi hoitaa myös pois. Tilanne on hyvin kuormittava ja isän sekä lasten voimat uupuvat hankalassa elämäntilanteessa.

Tilanteen helpottamiseksi perhe tarvitsee uuden vuokrakodin, joka tulee kalustaa ja jonne tulee hankkia kodin perustarvikkeita. Kasvavat lapset tarvitsevat myös vaateita ja ravitsevaa ruokaa. Myös vuokravelka tulee selättää, ettei se enää jatkossa kuormittaisi perheen toimeentuloa.

Voisitko sinä olla arjen enkeli ja auttaa tätä isää kolmen pienen lapsen kanssa pääsemään jaloilleen ja aloittamaan elämä uudessa kodissa, turvallisessa ympäristössä, jonne voitaisiin hankkia kodin perustarvikkeet tuellasi?

Asiakkaan avuntarpeen on arvioinut ja avun perille vie Seinäjoen alueseurakunnan diakoni Tuomo Salo, tuomo.salo@evl.fi.

Tavoitesumma
3 000,00 EUR
Kerätty 3160 EUR
105%

Tämä kohde on suljettu