<< Takaisin

Ilman sähköä ei pärjää

*** Keräys on tullut täyteen. Lämmin kiitos lahjoituksestasi! ***
"Haluamme isosti siunata kaikkia lahjoittajia. Olemme yllättyneet ja kiitollisia saamastamme avusta."

Pakkastalvi ja vanha sähkölämmitteinen omakotitalo ei ole taloudellisesti hyvä yhdistelmä. Tämän ongelman kanssa painii pariskunta, jossa toinen mies on Kelan sairaspäivärahalla ja puoliso työmarkkinatuella. Pakkastalvi lisäsi sähkönkulutusta niin kovasti, että talven sähkölaskuista on ollut hankaluutta selvitä tämän kevään aikana. Laskuja on saatu maksettua hyvin pieniä eriä, jotta sähköjä ei olisi katkaistu. Eräpäivien siirtely ja laskeminen minkä verran voidaan sähkölaskua lyhentää, ovat nyt tulleet tiensä päähän.

Samalla muiden laskujen maksuihin on tullut viivettä, kun taloudellinen tilanne on nyt hyvin epävakaa. Huolena on myös pieni autolaina, joka tahtoo myös rästiytyä. Auto on pariskunnalle liikkumisen kannalta ehdoton.

Miehelle on tulossa terveydentilan kuntokartoitus ja alustava ennuste on, että hänelle tullaan hakemaan eläkepäätöstä. Tämän asian käsittelyyn voi mennä vielä kotva tovi. Puolison työllistymisestä ei ole mitään varmuutta.

Auta pariskuntaa akuutissa taloudellisessa tilanteessa. Lahjoituksella saadaan maksettua sähkölaskut ja pieni autolaina pois.

Perheen taloudellisen tilanteen on selvittänyt ja avun perille toimittaa Kajaanin seurakunnan diakoniatyöntekijä Paula Sirviö, paula.sirvio@evl.fi

-tavoitesumma-
1 300,00 EUR
Kerätty 1300 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu