<< Takaisin

Iäkkään rouvan ahdinko

*****Keräys on täyttynyt, kiitos lahjoittajille!*****

Eläkkeellä oleva nainen on tehnyt koko ikänsä töitä ja kasvattanut, käytännössä yksin lapsensa.
Toinen lapsista on kuitenkin saattanut rakastavan ja auttavan äitinsä tilanteeseen, jossa tämä näkee jopa nälkää niin, että on laihtunut aivan pieneksi. Äidillä on eläke, jolla tulisi toimeen, mutta nyt rahat menevät pitkälti lapsen auttamiseen ja tämän takia otettuihin velkoihin. Tilanne on lohduton.
Äidin kanssa on keskustellut siitä, että aikuisen lapsen tulisi jo ottaa vastuu omasta elämästään, mutta kuinka vaikeaa se äidille onkaan. Olisi varmasti jokaiselle äidille!

Tilanne on päässyt kuitenkin jo niin pahaksi, että nopeaa korjausta ei ole odotettavissa, vaikka hän nyt heti lakkaisikin auttamasta lastaan. Eläkeläisnaisen on huolehdittava veloista, joita hän on lapsensa vuoksi joutunut ottamaan. Pelkästään näiden velkojen lyhennyksistä kertyy jo iso summa.

Diakoniatyö on pyrkinyt pitämään äidin ruuassa, mutta hän tarvitsisi sen lisäksi muutakin taloudellista apua. Jos edes joitain laskuja saisi maksettua pois, se helpottaisi stressiä, jolloin huoli omasta jaksamisesta varmasti kohenisi.

Voisitko sinä lahjoittaa ja auttaa tätä taloudelliseen ahdinkoon, lapsensa takia joutunutta eläkeläisnaista selviytymään jokapäiväiseen elämään liittyvistä välttämättömistä laskuista ja menoista, jotta huoli ja stressi hieman helpottuisi.

Eläkeläisnaisen tilanteen on kartoittanut ja äitiä tukee sekä vahvistaa hänen omassa elämässään Raision diakoni Leena Nieminen, leena.a.nieminen@evl.fi

Tavoitesumma
1 500,00 EUR
Kerätty 1500 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu