<< Takaisin

Iäkäs äiti pulassa.

***Keräys on tullut täyteen. Lämmin kiitos lahjoituksestasi! ***

Raisiolainen äiti lainasi lapselleen rahaa, kun tämä avioerotilanteessa joutui pulaan. Lapsi maksoi alkuun lainaansa pikkuhiljaa takaisin, mutta lopetti yhtäkkiä. Äiti olikin luvannut mennä juhlapyhänä toisen lapsensa luo.

Näiden tapahtumien jälkeen äiti on sairastunut ja menot ovat kovasti kasvaneet, mutta lasta ei kiinnosta. Hän ei suostu maksamaan lainaansa takaisin äidille.

Nyt äiti on todellisessa pulassa sairautensa kanssa. Sairauskulujensa vuoksi hän on menettänyt luottotietonsa. Onneksi hän on päässyt velkasaneeraukseen, mutta se tietää vielä kolmen vuoden äärettömän tiukkaa taloudenpitoa, eikä silloin saa yhteiskunnalta mitään apua mihinkään laskuihin. Ei edes sairauskuluihin tai lääkkeisiin. Olemme pystyneet häntä auttamaan ruoka-asioissa, mutta jatkuva stressi rahojen muussa riittävyydessä pahentaa sairautta koko ajan. Lääkkeitä on myös sairauden toteamisen jälkeen vaihdettu useasti ja se on tullut kovin kalliiksi. Välillä ei ole pystynyt kaikkia tarvittavia lääkkeitä edes ostamaan.

Tilanteen on kartoittanut ja siinä äidin tukena on Raision diakoni Leena Nieminen, leena.a.nieminen@evl.fi

Tavoitesumma
2 500,00 EUR
Kerätty 2500 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu