<< Takaisin

Hyvä sänky pitkäaikaistyöttömälle

Eläkeikää lähentyvä pitkäaikaistyötön tarvitsee kipeästi uuden sängyn patjoineen ja vuodevaatteineen. Vanha sänky on hankittu vuosia sitten käytettynä kirpputorilta. Ohut ja kulunut patja ei tue riittävästi. Myös vuodevaatteet kaipaavat uusimista.

Selkäkivut ovat vuosien mittaan lisääntyneet hankaloittaen liikkumista.Pienen työttömyyskorvauksen ja asumistuen varassa elävällä ei ole mitään mahdollisuutta tehdä itse näitä hankintoja. Tulot riittävät tarkkaan laskien välttämättömimpiin menoihin, sekä perussairauksien lääkkeisiin. Vaikka taloudellinen tilanne on ollut pitkään vaikea, ei valoisa mieli ole silti kadonnut.

Unelma hyvistä yöunista kerrankin upouudessa sängyssä patjoineen ja vuodevaatteineen on vielä toteutumatta. Voisitko sinä lahjoituksellasi auttaa tekemään tästä unelmasta totta? Kotiinkuljetuksella hankittava sänky, patja ja vuodevaatteet helpottavat huonosta nukkumisergonomiasta johtuvissa selkäkivuissa, sekä parantavat unen- ja elämänlaatua.


Avuntarpeen on arvioinut Anjalankosken seurakunnan diakoniatyöntekijä Merja Pertamo merja.pertamo@evl.fi p. 0407654159.

--

Kotimaanavun kautta lahjoituksesi menee perille luotettavasti ja varmasti.

Tavoitesumma
1 530,00 EUR
Kerätty 180 EUR
12%
Summa*
Maksa keräys täyteen
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Keräyslupa RA/2020/639, joka on voimassa 1.9.2020 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa.