<< Takaisin

Hyvä sänky kasvavalle nuorelle

Kahden lapsen opiskelevan yksinhuoltajaäidin 13-vuotiaan pojan unelma on täyttymässä: koripalloa pitkään harrastanut poika on päässyt pelaamaan koripalloa ykkösdivisioonaan. Hänen tavoitteenaan on mennä peruskoulun jälkeen urheilulukioon ja päästä vielä joskus pelaamaan koripalloa ammattilaisena.
Pojalla on kuitenkin haaste, johon hän pyytää apua: hänellä on huono patja, jolla nukkuminen aiheuttaa vaivoja ja heräilyä. Jotta nuori saisi riittävän levon ja tuen vielä kasvavalle 189 cm keholleen, hän tarvitsee paremman sängyn. Hyvä uni tukisi nuoren jaksamista niin koulussa kuin urheilussakin. Yksinhuoltajaäidillä ei ole kuitenkaan mahdollisuutta uuden sängyn hankintaan.
Voisitko sinä osallistua keräykseen ja auttaa nuorta hankkimaan paremman sängyn, jotta kasvava keho saisi riittävän levon ja tuen? Osallistu keräykseen ja lahjoita haluamasi summa.

Perheen avuntarpeen on kartoittanut ja perhettä tukee
diakoniatyöntekijä Helena Pietinen
helena.pietinen@evl.fi
p. 09 2340 4530.


Tavoitesumma
1 090,00 EUR
Kerätty 40 EUR
4%
Summa*
Maksa keräys täyteen
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Keräyslupa RA/2020/639, joka on voimassa 1.9.2020 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa.