<< Takaisin

Hemmotteluhetki lähimmäisellesi jouluksi

Ilahduta vähävaraisia lähimmäisiäsi joulun aikaan ja tue samalla paikallisia yrittäjiä.
Meille monelle käynti kampaajalla tai jalkahoitajalla on pieni hemmotteluhetki arjessa. Kaikilla sellaiseen ylellisyyteen ei kuitenkaan ole varaa. Vähävaraiselle työttömälle tai yksinhuoltajalle kampaamo ja parturikäynti saattavat olla saavuttamattomissa. Pienituloiselle eläkeläiselle, joskus jopa välttämätön jalkahoitokin jää hankkimatta; kun rahat eivät yksinkertaisesti riitä, vaan menee välttämättömimpään kuten ruokaan, lääkkeisiin ja asumiseen.
Lahjoitusvaroilla ostamme lahjakortteja paikallisiin hyvinvointialan yrityksiin ja jaamme niitä eniten tarvitseville, joilla itsellään ei ole mitään taloudellisia mahdollisuuksia hankkia tällaisia palveluja.
Voisitko sinä lahjoituksellasi antaa vähävaraiselle lähimmäisellesi mahdollisuuden nauttia hyvinvointipalveluista? Mahdollistamalla hemmotteluhetken vähävaraiselle, tuet samalla paikallisia yrittäjiä tässä koronan kurjistamassa ajassa! Lahjoituksellasi teet kaksinkertaisesti hyvää!
Kiitos avustasi ja siunattua joulunaikaa! Toivottavat Herttoniemen seurakunnan diakoniatyöntekijät
Yhteyshenkilönä toimii diakoni Pilvi Juvonen
pilvi.juvonen@evl.fi


Tavoitesumma
1 000,00 EUR
Kerätty 340 EUR
34%
Summa*
Maksa keräys täyteen
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Keräyslupa RA/2020/639, joka on voimassa 1.9.2020 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön ja muiden yhteistyökumppanien kanssa.