<< Takaisin

Helpotusta haastavaan arkeen!

*****Keräys on täyttynyt! Kiitos!*****"Olen kiitollinen. On ihanaa, että ihmiset välittävät ja auttavat. Tuntuu mielettömän hyvältä. Kiitos."***

Auta haastavassa tilanteessa olevaa 50-vuotiasta miestä saamaan elämäänsä tarpeellisia, elämistä helpottavia asioita. Hän on kärsinyt yli 20-vuotta erilaisista sairauksista, jotka ovat vaikeuttaneet työssä jaksamista.

Sairaudet ovat aiheuttaneet sen, että hän on joutunut olemaan paljon pois töistä, palkka on pienentynyt ja hänelle on tullut talousongelmia. Hänelle on kerääntynyt velkaa ja vuokrarästejä. Hänellä ei jää yhtään ylimääräistä rahaa, jolla hän voisi ostaa muuta kuin ruokaa.

Miehellä on haastavia psyykkisiä ongelmia ja vaikea flunssa/allergia-kierre. Kuitenkin hän on yrittänyt sisukkaasti sinnitellä työelämässä. Nyt hän on joutunut muuttamaan sisäilmaongelman vuoksi ja se on vienyt lähiaikoina rahaa.

Uuteen asuntoonsa hän tarvitsisi pöydän, tuolit ja mikroaaltouunin. Hän tarvitsee elämäänsä rytmiä ja se auttaisi, että hän saisi syödä pöydän ääressä. Miestä arjessaan auttaisi myös mikroaaltouuni, jossa hän voisi lämmittää ruoan nopeasti. Voimavaroja laittaa ruokaa ei ole, joten hänellä jää monesti lämmin ruoka päivässä syömättä.

Pöydän ääressä hän voisi myös askarrella. Mies on hyvin luova ihminen, joten pöydän ääressä puuhailu toisi hänelle iloa.Hän voisi askarrellessa saada taas luottamuksen omiin kykyihinsä ja saada itsetuntoa.

Tilannetta on kartoittanut diakoni Fiia Diekmann, joka koordinoi tätä keräystä. Fiia Diekmann, p. 09 2340 6540, fiia.diekmann@evl.fi

Tavoitesumma
319,00 EUR
Kerätty 319 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu