<< Takaisin

Helpotusta arjen huoliin

**** Keräys on täyttynyt. Lämmin kiitos lahjoittajille!****


Yksinhuoltajaperheen äiti on terveydellisistä syistä ollut työkyvytön kahden vuoden ajan. Pienen perheen talous on tuona aikana päivä päivältä tiukentunut. Syksyn aikana vaikeaan tilanteeseen on tullut lisää huolia. Lapselle niin rakkaat lemmikit ovat sairastaneet ja aiheuttaneet lisää kuluja. Kolmesta lemmikistä yksi jouduttiin jo lopettamaan. Jokapäiväisestä arjesta aiheutuneiden velkojen ja äidin sairauden hoitokulujen päälle tulevia eläinten hoitokuluja perheen talous ei enää kestä. Perheen hyvinvoinnin kannalta lemmikit ovat kuitenkin tuoneet paljon iloa tiukkaan arkeen, mistä he ovat olleet kiitollisia. Äidin työttömyyskorvaus on verotuksellisista syitä jäämässä loppuvuodesta entistäkin pienemmäksi, joten perhe ei tule selviämään kaikista välttämättömistäkään kuluista.
Tiukan taloudellisen tilanteen vuoksi perheessä on tingitty kaikista mahdollisista kuluista, kuten vaate ja kenkähankinnoista. Itselleen äiti ei ole vuosiin voinut ostaa uusia vaatteita tai sairauden vaatimia tukevampia kenkiä, vaikka nykyiset ovat jo aivan rikkinäiset, eivätkä kestä enää syksyn sateita.

Voisitko sinä auttaa lahjoituksellasi tätä yksinhuoltajaperhettä selviämään vaikean ajan yli ja saamaan talouttaan tasapainoon? Osallistumalla perheen lapselle niin rakkaiden eläinten hoitokuluihin, perheen vaate- ja kenkähankintoihin, sekä muihin välttämättömiin kuluihin, antaisit helpotusta ja tulevaisuuden toivoa haastavasta tilanteesta ulospääsyyn.

Perheen tilanteen on arvioinut ja avun perille vie diakoni Helena Vettenranta helena.vettenranta@evl.fi
Tavoitesumma
940,00 EUR
Kerätty 960 EUR
102%

Tämä kohde on suljettu