<< Takaisin

Helpota vähävaraisen eläkeläisen arkea

Vähävarainen monisairas eläkeläinen tarvitsee apuasi!
Eläkeläisellä on sairautensa vuoksi toimintarajoitteita, joiden vuoksi tavalliset arkiaskareet eivät enää oikein suju. Hänen arkeansa helpottaisi suuresti, jos hän saisi pyykinpesukoneen ja mikroaaltouunin. Koska varat ovat tiukoilla, häntä helpottaisi suuresti, jos hän saisi lisäksi liinavaatteita, vaatteita sekä uudet kengät.
Lahjoittamalla tähän keräykseen voit antaa tälle eläkeläiselle helpomman arjen ja mahdollisuudet viettää inhimillistä ja itsenäistä elämää omassa kodissaan mahdollisimman pitkään. Lahjoituksellasi tuet näin samalla hänen jaksamistansa!

Eläkeläisen tilanteen on kartoittanut ja häntä tukee sekä vie avun perille diakoni Kaisa Karhu-Härkönen kaisa.karhu-harkonen@evl.fi


Tavoitesumma
1 150,00 EUR
Kerätty 445 EUR
39%
Summa*
Maksa keräys täyteen
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Keräyslupa RA/2020/639, joka on voimassa 1.9.2020 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön ja muiden yhteistyökumppanien kanssa.