<< Takaisin

Harrastuksesta tukea arkeen

Ero viisi vuotta sitten romahdutti opiskelijan talouden ja vaati kahden lapsen yksinhuoltajalta venymistä ja pitkää päivää.

Neljä vuotta sitten vakava sairastuminen vei unelmat taloudellisesta noususta neljän tiukan opiskeluvuoden jälkeen. Lapset joutuivat muuttamaan isänsä luokse.

Työkokeilut kerta toisensa jälkeen jouduttiin keskeyttämään voinnin romahdettua. Paluu työelämään vaikuttaa kaukaiselta haaveelta vaikka vointi onkin kohentunut niin, että nuorempi lapsista on pystynyt muuttamaan takaisin. Vanhempi lapsista on aloittanut opiskelut ja asuu isänsä luona.

Toimeentulotuki on ollut sairastumisesta lähtien tauotta tulolähde, jota ilman vuokran, lääkkeiden ja lääkärikulujen maksaminen olisi mahdotonta. Nuoremman lapsen rakas tennisharrastus uhkaa valitettavasti jäädä kokonaan pois pitkään jatkuneen huonon taloudellisen tilanteen vuoksi. Liikunnan tuoma ilo ja samanikäiset kaverit ovat nuorelle erityisen tärkeitä, jotta tulee hyväksytyksi, tuntee kuuluvansa johonkin ja jaksaa paremmin niin koulussa kuin kotona.

Perheen tukena Kuopiossa toimii Kati Alavan diakoni. kati.ukkonen@evl.fi

Tavoitesumma
900,00 EUR
Kerätty 165 EUR
18%
Summa
EUR
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Keräyslupa RA/2018/857, voimassa 1.10.2018 - 30.9.2020, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta, myöntänyt Poliisihallitus 28.09.2018 klo 15:59:25. Keräytyt varat käytetään heikommassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa