<< Takaisin

Haluaisitko sinä tukea lapsiperheen jaksamista?

*** Keräys on tullut täyteen. Lämmin kiitos lahjoituksestasi! ***

Oululainen perhe, johon kuuluu neljä lasta ja vanhemmat, kaipaa kipeästi apuasi. Perheen talous on ollut jo vuosia tiukalla, sillä isä joutuu maksamaan yritystoiminnan loppumisen vuoksi ulosottoon ison summan jokaisesta palkastaan. Perheen äiti on ollut kotona lasten ollessa pieniä ja opiskelee nyt itselleen ammattia, jotta voi omalta osaltaan tulevaisuudessa osallistua perheen arjen kuluihin.

Äiti kokee huonoa omaatuntoa siitä, että isä joutuu tekemään jatkuvasti pitkiä päiviä ja venyttämään omaa jaksamistaan äärimmilleen, jotta pystyy elättämään perheen. Äidillä on koulua vielä vuosi jäljellä. Saman verran on jäljellä isän ulosottoa. Vanhempien voimat on loppumassa ja lasten pahoinvointi perheen tilanteesta johtuen huolettaa vanhempia.

Perhe kaipaa tukea, jotta saisi hankittua kolmen nuorimman lapsen huoneisiin ehjät sängyt patjoineen ja laatikostot lelujen ja vaatteiden säilytystä varten. Vanhat sängyt jouduttiin hävittämään, koska ne menivät rikki niin, ettei niitä pystynyt enää korjaamaan. Lapset nukkuvat patjoilla huoneiden lattialla, kalusteita niissä ei ole.

Perheen tilanteen on kartoittanut kotikäynnillä Oulun tuomiokirkkoseurakunnan diakoni kaisa.jaakkola@evl.fi.

Tavoitesumma
1 700,00 EUR
Kerätty 1700 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu