<< Takaisin

Erityislapsen perhe tarvitsee tukea Vaasassa

Erityislapsen perheessä on neljä alaikäistä lasta, joista yksi tarvitsee jatkuvaa aikuisen valvontaa ja apua. Lapsi saa kehitysviivästymän takia puhe- ja toimintaterapiaa. Hän on levoton, ei osaa kommunikoida, hermostuu helposti ja särkee tavaroita. Päiväkodissa lapsella on avustaja. Perhe on lasittanut parvekkeen omalla kustannuksella, että hän ei karkaa asunnosta.
Perheen vanhemmat ovat molemmat pienipalkkaisissa töissä ja joutuneet olemaan ajoittain sairauslomilla. Toisaalta vanhemmat ovat joutuneet tekemään ylitöitä selviytyäkseen taloudellisesti. Perhe lyhentää opinto- ja asuntolainaa sekä asuntoon tehtyä remonttia taloyhtiölle. Perhe on asunut myös tilapäismajoituksessa vesivahingon takia useamman kuukauden ajan tänä vuonna.
Perhe tarvitsisi kipeästi apua TV:n hankintaan sekä kolmen lapsen harrastusmenoihin ja erityislapselle uimahallikäynteihin.
Voisitko sinä olla tuomassa lahjoituksellasi helpotusta tämän erityislapsiperheen elämään ja mahdollistamaan lasten harrastukset sekä hetken hengähdystauko TV:n ääressä.
Perheen avuntarpeen on selvittänyt ja avun perille vie diakoni Anna-Liisa Kiviaho-Leinonen
anna-liisa.kiviaho-leinonen@evl.fi

Tavoitesumma
2 530,00 EUR
Kerätty 1515 EUR
60%
Summa *
Maksa keräys täyteen
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Jättämällä yhteystietosi annat samalla luvan markkinointiin. Keräyslupa RA/2020/639, joka on voimassa 1.9.2020 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön ja muiden yhteistyökumppanien kanssa.