<< Takaisin

Emme unohda 2022 - kouluväkivallasta kärsivät nepsy-lapset tarvitsevat yhä apuamme

*****Lämmin kiitos kaikille Emme unohda 2022 -keräykseen lahjoittaneille. Tukenne mahdollistaa toiminnan jatkumisen*****

Lapsi, joka on joutunut oman luokan lisäksi naapuriluokan silmätikuksi. Lapsi, joka iltaisin sanoo äidilleen, että tappaa itsensä. Lapsi, joka ei halua mennä kouluun. Lapsi, joka ei koulussa puhu. Lapsi, joka ei osaa säädellä tunteitaan, ja joutuu siksi kiusatuksi. Perheet, joiden elämä on vuosien aikana muuttunut yritykseksi saada lapselle turvalliset kouluolot.
Jokaisen tarinan kohdalla, joka on tullut tietoomme viime keräyksen jälkeen, pysähdymme - eihän tästä tule nyt uutta tragediaa?

Osallistu Kotimaanavun Emme unohda - kiusaamisen ja kouluväkivallan vastaiseen keräykseen, joka on jatkumoa ensimmäiselle - jotta jokainen kiusatuksi tullut saisi tilanteeseensa apua.

Lahjoitetuilla varoilla nepsy-lapsiin ja tunnetaitoihin erikoistunut kasvatusalan ammattilainen puuttuu vakaviin tilanteisiin konkreettisesti ja on tiiviisti paitsi lapsen myös koko perheen apuna jotta lapsi pääsee takaisin normaaliin arkeen.
Varoja tuelle kiusaamis- ja kouluväkivaltatilanteissa Suomessa tarvitaan - käytäntö on osoittanut tarpeen olevan järkyttävän suuri. Tavoitesumma on viitteellinen ja sen täyttyessä voi edelleen lahjoittaa.


--

Lisätietoja ilkka.kalmanlehto@kotimaanapu.fi

Tavoitesumma
15 000,00 EUR
Kerätty 4236 EUR
28%

Tämä kohde on suljettu