<< Takaisin

Eläkeläispariskunnalle apua

Eläkeläispariskunta joutuu muuttamaan nykyisestä asunnostaan sen huonon kunnon vuoksi. Huonekalut ja vaatteet ovat myös kärsineet vaurioita eivätkä he voi viedä niitä mukanaan uuteen asuntoon.

He ovat saaneet uuden vuokra-asunnon ja muutto on lokakuun alussa. Tällä hetkellä olisi akuutein tarve patjoista, sohvasta ja etenkin talvivaatteista ja muista vaatteista jotka eivät kestä pesua niin korkeassa lämpötilassa että epäpuhtaudet poistuisivat varmasti.

Pariskunta sinnittelee pienillä eläketuloilla ja on sitkeästi yrittänyt pärjätä ilman apua. Heillä ei yksinkertaisesti ole varaa hankkia uusia tavaroita ja vanhat ovat riski terveydelle. Jos voit auttaa pariskuntaa vaikeassa tilanteessa, voit tehdä lahjoituksesi myös nimettömänä.

Kotimaanavun kautta lahjoituksesi menee perille luotettavasti ja varmasti. Tilanteen on kartoittanut ja keräystä koordinoi diakoni Sanna Stainer; sanna.stainer@evl.fi

Tavoitesumma
1 600,00 EUR
Kerätty 140 EUR
9%
Summa
EUR
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Keräyslupa RA/2018/857, voimassa 1.10.2018 - 30.9.2020, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta, myöntänyt Poliisihallitus 28.09.2018 klo 15:59:25. Keräytyt varat käytetään heikommassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa