<< Takaisin

Eläkeläiselle apua uuteen kotiin

Monisairas eläkeläinen muutti takaisin Suomeen saadakseen hoitoa moniin sairauksiinsa. Nyt hän on toipumassa leikkauksesta ja vihdoin useamman kuukauden odottelun jälkeen saamassa itselleen vuokra-asunnon vuoden alussa. Hänellä ei käytännössä katsoen ole mitään huonekaluja uuteen kotiin.
Tärkeintä olisi saada sänky, jossa olisi hyvä nukkua ja toipua leikkauksesta. Taloyhtiössä ei ole myöskään pyykinpesumahdollisuutta, joten oma pesukone tulisi tarpeeseen. Lisäksi olisi tarvetta kodintekstiileille ja erilaisille kodin tarvikkeille. Sairauskulut vievät suuren osan hänen eläkkeestään, joten hänellä ei ole itsellään varaa tehdä näitä suuria hankintoja.
Voisitko sinä auttaa eläkeläismiestä sängyn ja pesukoneen hankinnassa? Voit lahjoittaa myös nimettömänä. Kotimaanavun kautta apusi menee perille luotettavasti ja varmasti.
Eläkeläisen tilanteen on kartoittanut ja häntä tukee diakoni Sanna Stainer; sanna.stainer@evl.fi
fi

Tavoitesumma
1 700,00 EUR
Kerätty 375 EUR
22%
Summa
EUR
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Keräyslupa RA/2018/857, voimassa 1.10.2018 - 30.9.2020, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta, myöntänyt Poliisihallitus 28.09.2018 klo 15:59:25. Keräytyt varat käytetään heikommassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa