<< Takaisin

Diakoninen ruokakauppa tarvitsee apuasi

*****Iso kiitos kaikille tähän keräykseeen lahjoittaneille! Diakoninen kauppa on avustanut ihmisiä Kannelmäessä, Haagassa, Munkkiniemessä ja Pitäjänmäellä lahjoitustenne avulla. Tämä apu on ollut monelle kriisitilanteessa korvaamatonta. Lahjoitusvaroin on hankittu mm. talvimakuupussit kahdelle asunnottomalle, epilepsiakypärä ikäihmiselle ja toista sataa ruokakassia tarvitseville. Jokaisen kauttamme apua saaneen tarina on ollut ainutkertainen ja koskettava. Moni diakonisessa kaupassa asioinut on pyytänyt välittämään kiitoksensa lahjoittajille ja tässä se tulee: Kiitos!*****

Huopalahden rovastikuntaan on perustettu Helsingin ensimmäinen diakoninen ruokakauppa, jossa heikossa taloudellisessa tilanteessa olevat ihmiset saavat maksutta ruoka-apua. Kauppa palvelee Länsi-Helsingin alueella olevia ihmisiä.

Kaupasta saatu apu on ollut monelle korvaamatonta. Kaupassa käy muun muassa työttömiä, eläkeläisiä, ukrainalaisia, opiskelijoita, suurperheitä, mielenterveyskuntoutujia tai muusta syystä taloudellisessa ahdingossa olevia.

Toiminta on tällä hetkellä täysin hävikkiruoan varassa ja eikä sille ole toimintarahaa. Keräämme varoja voidaksemme täydentää annettavaa ruoka-apua silloin, kun hävikkikuorma on heikompi. Pidetään Kauppaa pystyssä ja autetaan lähimmäistä yhteisvoimin!

Lisätietoa:
Olga Nurminen ja Pia Saarela
Projektikoordinaattorit
Lännen Varustamo
040 547 3427


Tavoitesumma
2 500,00 EUR
Kerätty 2020 EUR
81%

Tämä kohde on suljettu