<< Takaisin

Avioeron henkiset ja taloudelliset ongelmat

**** Keräys on täyttynyt. Sydämelliset kiitokset lahjoittajille!****

Raskaan avioeron jälkeen raisiolainen nainen on ajautunut taloudelliseen ahdinkoon. Ex-miehellä oli pitkään jatkunut mielenterveys- ja alkoholiongelma. Tämän takia häneltä jäi kaikki asiat hoitamatta. Mies ei enää pystynyt käymään edes töissä. Nyt kaikki hoitamattomat laskut, myös asumiseen liittyvät laskut jäivät täysin naisen maksettaviksi, kun mies muutti pois. Kaiken lisäksi nainen on joutunut koronan vuoksi lomautetuksi määräämättömäksi ajaksi.
Nainen on hakeutunut nyt velkaneuvontaan ja asia on siellä käsittelyssä. Velkojat kuitenkin hakevat koko ajan saataviaan ja se on todella ahdistavaa.
Puhelinlaskut ovat valtaisat, kun nainen on yrittänyt hoitaa asioitaan. Hän ei enää selviydy puhelinlaskuista eikä asumiseen liittyvistä juoksevista kuluista. Seurakunta on auttanut häntä puhelinlaskujen maksamisessa, mutta isoja laskuja tulee koko ajan uusia.
Voisitko sinä auttaa lahjoituksellasi naista selviytymään henkisesti ja taloudellisesti tästä ahdistavassa tilanteessa. Avullasi nainen saa hoidettua välttämättömiä asumiseen liittyviä menoja, mikä vähentää henkistä painetta, jolloin voimavaroja jää muuhun elämään.
Naisen avuntarpeen on kartoittanut ja avun perille vie Raision seurakunnan diakoni Leena Nieminen
leena.a.nieminen@evl.fi

Tavoitesumma
800,00 EUR
Kerätty 800 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu