<< Takaisin

Auta yksinhuoltajaäitiä työhön kiinni

Pitkään työttömänä ollut yksinhuoltajaäiti on opiskellut kosmetologiksi, ja aloittelee nyt omaa yritystoimintaa. Hän aloitti tarjoamalla jalkahoitoja vanhusten palveluyksiköihin, mutta korona-aikaan tämä ei ole toimivaa rajoitusten vuoksi. Nyt hänellä on tilavamman asunnon myötä mahdollisuus tehdä kotona kohtuuhintaisia perushoitoja kasvoille, käsille ja jaloille. Tätä varten hän tarvitsee työvälineitä ja -aineita.
Nämä aloitushankinnat ovat kalliita tällä hetkellä työttömyyskorvauksella elävälle yksinhuoltajalle, ja niihin kaivataan apua.
Suunnitelmissa on myös parturi-kampaajan opinnot – aloittelevalla yrittäjällä on todella intoa päästä käsiksi töihin, josta saadulla palkalla perhe tulisi toimeen!

Avuntarvetta on selvittänyt diakoni Jonna Seppälä, jonna.seppala@evl.fi

Tavoitesumma
1 725,00 EUR
Kerätty 220 EUR
13%
Summa*
Maksa keräys täyteen
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Keräyslupa RA/2020/639, joka on voimassa 1.9.2020 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa.