<< Takaisin

Auta yksinhuoltajaäitiä työhön kiinni

Pitkään työttömänä ollut yksinhuoltajaäiti on opiskellut kosmetologiksi, ja aloittelee nyt omaa yritystoimintaa. Hän aloitti tarjoamalla jalkahoitoja vanhusten palveluyksiköihin, mutta korona-aikaan tämä ei ole toimivaa rajoitusten vuoksi. Nyt hänellä on tilavamman asunnon myötä mahdollisuus tehdä kotona kohtuuhintaisia perushoitoja kasvoille, käsille ja jaloille. Tätä varten hän tarvitsee työvälineitä ja -aineita.
Nämä aloitushankinnat ovat kalliita tällä hetkellä työttömyyskorvauksella elävälle yksinhuoltajalle, ja niihin kaivataan apua.
Suunnitelmissa on myös parturi-kampaajan opinnot – aloittelevalla yrittäjällä on todella intoa päästä käsiksi töihin, josta saadulla palkalla perhe tulisi toimeen!

Avuntarvetta on selvittänyt diakoni Jonna Seppälä, jonna.seppala@evl.fi

Tavoitesumma
1 725,00 EUR
Kerätty 800 EUR
46%
Summa *
Maksa keräys täyteen
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Keräyslupa RA/2020/639, joka on voimassa 1.9.2020 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön ja muiden yhteistyökumppanien kanssa.