<< Takaisin

Auta yksinhuoltajaa hankkimaan sängyt itselle ja lapselle

Johannan elämäntilanne muuttui radikaalisti reilu vuosi sitten hänen sairastuttua. Samaan aikaan hänen työnantajansa joutui konkurssiin ja Johanna joutui työttömäksi. Sairastuminen vaikeutti asioiden hoitoa ja tuli velkoja. Johanna on yrittänyt kuntouttaa itseään, mutta keho reagoi moniin huoliin. Johannan tulot koostuvat perustoimeentulotuesta, asumistuesta ja työmarkkinatuesta. Johannan tähtäimenä on työllistyä työkokeilun kautta.

Johanna tarvitsee sängyn. Hän nukkuu tällä hetkellä 15 vuotta vanhoilla patjoilla lattialla. Hänen selkänsä on huonossa kunnossa eikä kestä lattialla nukkumista. Teini-ikäisellä lapsella on myös hyvin vanha äidin entinen sänky. Hän tarvitsisi myös uuden sängyn. Johannalla olisi vielä useita työvuosia edessä ja hän tarvitsee paremman pedin. Pystytkö auttamaan? Tarkoitus siis hankkia kaksi hyvää sänkyä ja mahdollisesti myös uudet petivaatteet.

Johannan tilanteen on kartoittanut ja häntä auttaa diakoniatyöntekijä Heidi Rajamäki, heidi.rajamaki@evl.fi

Tavoitesumma
950,00 EUR
Kerätty 100 EUR
11%
Summa
EUR
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Keräyslupa RA/2018/857, voimassa 1.10.2018 - 30.9.2020, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta, myöntänyt Poliisihallitus 28.09.2018 klo 15:59:25. Keräytyt varat käytetään heikommassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa