<< Takaisin

Auta Villilän tulipalon uhreja

Tampereella Villilänniemessä syttyi 12.4 maanantaina tulipalo rivitalohuoneistossa. Talon kaikki asunnot joko tuhoutuivat tai kärsivät laajoista palo- ja vesivahingoista. Yksi henkilö myös loukkaantui vakavasti.

Tulipalo ja oman kodin vaurioituminen on järkyttävää kenelle tahansa ja voi horjuttaa perusturvallisuuden tunnetta. Savuvahinkojen siivoaminen vie aikaa ja perheet joutuvat hakeutumaan muualle asumaan. Rivitalon asukkaat joutuvat myös hankkimaan uudet kodin tarvikkeet savuvahingoista johtuen.

Avullasi kaikki rivitalon asukkaat pääsisivät pahimman yli. Perheiden kokonaistilanteet, avuntarpeet ja vakuutusturvat kartoitetaan luotettavasti. Saaduilla lahjoituksilla hankitaan esim. lahjakortteja kauppoihin suoran rahallisen avun sijaan.

Tämän keräyksen koordinoi Harjun seurakunnan diakoniatyö. Lisätietoja antti.kulmala@evl.fi

Tavoitesumma
12 000,00 EUR
Kerätty 2720 EUR
23%
Summa *
Maksa keräys täyteen
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Jättämällä yhteystietosi annat samalla luvan markkinointiin. Keräyslupa RA/2020/639, joka on voimassa 1.9.2020 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön ja muiden yhteistyökumppanien kanssa. Lahjoitusta tehdessäsi maksusi käsittelee sopimuskumppanimme Checkout Finland Oy, joka on osa OP-ryhmää.