<< Takaisin

Auta vaikeista selkä- ja niveloireista kärsivää Anitaa saamaan uusi sänky

*** Keräys on tullut täyteen. Lämmin kiitos lahjoituksestasi. ***

Anitan kiitokset ja terveiset: "Lämmin kiitos! Sänky tulee todella tarpeeseen ja sopivasti 63-vuotissyntymäpäivälahjaksi. Lisäksi olen pian menossa Kelan järjestämälle tuki- ja liikuntaelinsairauksia sairastavien kuntoutuskurssille. Uusi sänky tukee kuntoutumistani."

***

62-vuotias Anita on kipeästi uuden sängyn tarpeessa. Anitalla on ollut vuosien ajan tukirankaongelmia ja kroonista selkäkipua. Hänellä on todettu rappeuma selässä, nivelrikkoja sekä välilevyn pullistuma ja rappeuma. Tällä hetkellä hän nukkuu huonokuntoisessa levitettävässä vuodesohvassa, jota ei ole tarkoitettu pitkäaikaiseen nukkumiskäyttöön. Anita on kertonut pelkäävänsä joka ilta nukkumaan mennessään, että sohva hajoaa lopullisesti. Uusi sänky olisi terveyssyistä tarpeellinen. Anita elää hyvin pienillä tuloilla – perustoimeentulotuella ja asumistuella, eikä hänellä ole mahdollisuutta ostaa sänkyä itse.

Olisiko sinulla mahdollisuus auttaa ja lahjoittaa keräykseen, jolla saadaan hankittua Anitalle uusi sänky ja sen myötä paremmat ja levollisemmat yöunet. Lämmin kiitos lahjoituksestasi!

Anitan tilanteen on kartoittanut ja avun vie perille diakoniatyöntekijä Eija Keinänen, eija.keinanen@evl.fi

Tavoitesumma
650,00 EUR
Kerätty 650 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu