<< Takaisin

Auta vaikeasti vammaista lasta ja perhettä

Keräys on päättynyt ja ruoka-apu toimitettu perille. Perhe on kiitollinen ja liikuttunut kaikesta siitä avusta, mitä te lahjoittajat olette halunnet heille antaa.
Viisihenkinen perhe tarvitsee apuasi. Iso kiitos!
Yhdellä lapsista on harvinainen, etenevä ja kuolemaan lapsuusiässä johtava sairaus. Sairaus aiheuttaa useita hankalia ja kivuliaita oireita ja edetessään toimintakyvyn menettämisen kokonaan.
Lasta ei voi kuljettaa julkisilla kulkuneuvoilla vaikeiden oireiden takia, vaan perhe tarvitsisi riittävän suuren auton, jossa lasta voi kuljettaa erityisrattaissaan. Lapsen sairauden aiheuttamat kulut ovat suuret, sillä hoitokäynnit, lääkkeet ja erityisruoka vievät kuukausittain useita satoja euroja. Perheen isä on töissä ja äiti hoitaa lasta kotona loppuun asti.
Lahjoita apusi perheelle, joka joutuu kohtamaan, sen mitä kukaan vanhempi ei haluaisi kohdata. Apusi ohjataan perheen ruokamenoissa auttamiseen.
Perheen tilanteen on selvittänyt ja avun perille vie diakoniatyöntekijä Henna Helminen
henna.helminen@evl.fi

Päivitys 13.4.2021: Ruoka-apua on toimitettu perheelle ja he haluavat sanoa sydämellisen kiitoksen kaikille lahjoittajille! Apu tuo suurta helpotusta arkeen. Avulle on tarvetta edelleen ja keräys jatkuu

-tavoitesumma-
3 000,00 EUR
Kerätty 2475 EUR
83%

Tämä kohde on suljettu