<< Takaisin

Auta vähävaraista porilasta naista jatkamaan elämäänsä velkasaneerauksen jälkeen

**** Keräys on täyttynyt***** Upeaa kiitos kaikille! Pienellä eläkkeellä oleva naishenkilö on joutunut suuriin taloudellisiin vaikeuksiin.

Hän on ollut 5 vuotta velkasaneerauksessa, mutta saanut nyt jälkiperintänä yllättäviä laskuja. Hän on aikoinaan taannut hyvää hyvyyttään sukulaistensa lainoja, jotka sitten lankesivat hänen maksettavikseen. Hän on joutunut nyt itse pulaan halutessaan auttaa toisia.

Autettava on lisäksi monisairas ja asuu vuokralla pienessä vaatimattomassa mökissä. Anna apuasi arkeen, lääkekuluihin ja elämiseen.

Ensimmäisenä keräämme apua lääkekuluihin.

HUOM! Päivitys keräystietoihin 31.1.2017. Suurkiitokset jo lahjoittaneille! Lääkekuluihin saatiin 360€.

Seuraavana tavoitteena on tukea autettavaamme asumiskuluissa 400€:lla.

Autettavamme vaatimatonta mökkiä lämmitetään sähköllä. Hän kerää lähimetsistä puutavaraa risuja ja muuta "hukkapuuta" pitääkseen lämmityskulut kohtuullisina talvisaikaan.

Lahjoitusrahoilla autettavamme saa hetken hengähdysaikaa ja voimme yhdessä miettiä hänelle kestävämpiä ratkaisuja tähän ongelmaan.

Tämän keräyksen on laatinut ja naista auttaa diakoni
Lea Rantamaa lea.rantamaa@evl.fi

Tavoitesumma
760,00 EUR
Kerätty 760 EUR
100%
Summa
EUR
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Keräyslupa RA/2016/457, voimassa 1.10.2016 - 30.9.2018, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta, myöntänyt Poliisihallitus 7.9.2016. Keräytyt varat käytetään heikommassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa