<< Takaisin

Auta vähävaraisia Hartolassa ja Sysmässä

Keräystä jatkettu!
Korona-viruksen takia taloudellisen tuen tarve Tainionvirran seurakunnan alueella Hartolassa ja Sysmässä on lisääntynyt huomattavasti. Taloudellista apua tarvitsevat niin vähävaraiset lapsiperheet, työttömät, lomautetut, pienillä eläkkeillä elävät ikääntyneet kuin myös velkaantuneet.
Seurakuntamme auttaa vähävaraisia avun tarvitsijoita muun muassa ruoka-avun muodossa. Valmiita aterioita annosruokajakeluna jaettiin maalis-kesäkuussa viikoittain noin 250 annosta/viikko. Myönnämme myös osto-osoituksia kauppaan. Avuntarve arvioidaan diakonisin perustein.
Seurakunnan avustusvarat eivät tule riittämään kasvaneeseen avuntarpeeseen.
Voisitko Sinä olla auttamassa vähävaraisia ja tuomaan helpotusta heidän arkeensa? Pieneltäkin tuntuva apu on saajalleen iso apu tässä kriisissä.
Avun tarpeen arvioivat ja toimittavat perille oman seurakunnan diakoniatyöntekijät.
Yhteyshenkilönä toimii diakonissa Kirsi Männistö kirsi.mannisto@evl.fi

Tavoitesumma
4 000,00 EUR
Kerätty 520 EUR
13%
Summa*
EUR
Maksa keräys täyteen
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Keräyslupa RA/2018/857, voimassa 1.10.2018 - 30.9.2020, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa.