<< Takaisin

Auta uuden elämän alkuun

Haastavaan elämäntilanteeseen joutunut, vähävarainen nainen tarvitsee tukea tietokoneen hankintaan. Edellisen kodin homealtistus ja sairastuminen on vienyt yksin asuvan naisen taloudelliseen ahdinkoon ja henkisesti kuormittavaan tilanteeseen. Uuden kodin perustaminen on ollut kriisitilanne pienituloiselle mielenterveyskuntoutujalle.

Tietokone mahdollistaisi hänelle opiskeluun osallistumisen, ja työelämään suuntautumisen sairauslomien ja kuntoutuksen jälkeen. Tietokone mahdollistaisi arjen asioiden hoitamisen ja kirjoitus- ja valokuvaharrastuksen. Lisäksi se ehkäisisi syrjäytymistä.

Voitko sinä auttaa sinnikästä naista selviytymään ja tukea häntä uuden elämän alkuun? Osallistu keräykseen lahjoittamalla sellainen summa jolla voit auttaa.

Yhteydenotto. Diakoniatyöntekijä, diakonissa Kirsti Esala, kirsti.esala@evl.fi

Tavoitesumma
750,00 EUR
Kerätty 120 EUR
16%
Summa
EUR
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Keräyslupa RA/2016/457, voimassa 1.10.2016 - 30.9.2018, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta, myöntänyt Poliisihallitus 7.9.2016. Keräytyt varat käytetään heikommassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa