<< Takaisin

Auta Tanjaa ja hänen tytärtään saamaan sängyn!

*****Keräys on täyttynyt! Kiitos kaikille! Tanjan terveiset: Oon tosi kiitollinen, taivaan Isän siunausta jokaiselle lahjoittajalle. Olen uuden sängyn omistaja ja onnellinen siitä!******
Tanja on pienituloinen yksinhuoltajaäiti, joka on joutunut olemaan sairauksien takia pois työelämästä pidempään. Tanjalla ei ole ollut varaa hankkia edes kunnollista sänkyä vuosiin, vaikka entinen on aika siiten parhaat päivänsä nähnyt. Nykyisin hän nukkuu tyttärensä kanssa samassa parisängyssä, jossa on vain sijauspatja, ei edes oikeita patjoja. Tämänkin sängyn Tanja on saanut käytettynä jo 11 vuotta sitten. Sänky on muutoinkin rikki, sillä muuton yhteydessä sängystä hajosi yksi jalka, joten muutkin sängynjalat poistettiin.
Myös Tanjan sairaudet vaikuttavat yöuniin, sillä huonosti nukutut yöt lisäävät ongelmia sairauksien kanssa. Herkkäuninen ja sairauksien runtelema Tanja toivoo, että hän saisi vihdoinkin kunnon sängyn, jossa voisi nukkua ja saada kunnon unet. Tyttärellekin olisi tärkeä saada oma sänky.
Voisitko sinä lahjoittaa ja auttaa Tanjaa toteuttamaan vuosien haave kunnollisista sängyistä niin äidille kuin tyttärelle.

Tanjan tilanteen on kartoittanut ja häntä tukee
Vuosaaren seurakunnan
diakoniatyöntekijä
Irma Hauska
irma.hauska@evl.fi
puh. 09 2340 6544

Tavoitesumma
720,00 EUR
Kerätty 730 EUR
101%

Tämä kohde on suljettu