<< Takaisin

Auta Tamaraa saamaan asunto!

*****Keräys on täyttynyt! Tamaran terveiset: Sydämelliset kiitokset kaikille lahjoittajille! Tämä tuli todella tarpeeseen.*****
Työttömälle, vähävaraiselle Tamaralle on kertynyt vuokrarästejä, johon hän ei voi saada sosiaalitoimen tai Kelan avustuksia. Tamara pystyy lyhentämään vuokrarästiä vain hyvin pienillä summilla kuukaudessa. Tamara nykyinen vuokrasopimus on irtisanottu ja hän joutuu muuttamaan pois nykyisestä alivuokralaisasunnosta 30.6.2020 mennessä. Hänen on löydettävä pian uusi asunto lähempänä omaisiaan.
Ongelmana on, että vuokranantajat eivät ole kiinnostuneita vuokraamaan Tamaralle asuntoa, koska hänellä on vuokravelkaa. Onneksi Tamara pääsee väliaikaisesti asumaan omaisensa luokse, mutta ratkaisu on vain hyvin lyhytaikainen, eikä hän voi olla siellä kovin pitkään. Tamaralla on tavoite ja halua työllistyä sekä hankkia oman elantonsa, mutta ei ole siinä vielä onnistunut toistaiseksi.
Voisitko sinä olla lahjoituksellasi auttamassa Tamaraa selviämään vuokraveloista ja näin mahdollistamaan uuden vuokra-asunnon hankintaa? Vakituisen asunnon löytäminen helpottaisi jatkossa myös työllistymistä.

Tamaran tilanteen on selvittänyt ja häntä tukee Vuosaaren seurakunnan
diakoniatyöntekijä Irma Hauska
irma.hauska@evl.fi, puh. 09 2340 6544

Tavoitesumma
560,00 EUR
Kerätty 570 EUR
102%

Tämä kohde on suljettu