<< Takaisin

Auta pysäyttämällä lapsiperheen velkaantuminen

Koronapandemia sai nuoren perheen talouden sekaisin, kun perheen isä oli lomautettuna ja äiti lapsen kanssa hoitovapaalla. Käytettävissä olevat varat ovat olleet minimissään, ja perhe on joutunut rahoittamaan perusmenoja velaksi. Keräyksen tavoitteena onkin, velkakierteen katkaiseminen alkuunsa ja talouden tasapainottaminen, mistä on helpompi ponnistaa eteenpäin.
Voisitko sinä olla se arjen enkeli, joka auttaa tämän nuoren perheen taloudelliseen tasapainoon, ettei velkakierre syvene ja vaikuttaisi arjesta selviytymiseen pidemmällä tähtäimellä.

Perheen tilanteen on kartoittanut ja avun perille vie diakoniatyöntekijä Emilie Bollström emilie.bollstrom@evl.fiTavoitesumma
1 150,00 EUR
Kerätty 400 EUR
35%
Summa *
Maksa keräys täyteen
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Jättämällä yhteystietosi annat samalla luvan markkinointiin. Keräyslupa RA/2020/639, joka on voimassa 1.9.2020 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön ja muiden yhteistyökumppanien kanssa.