<< Takaisin

Auta pienituloista eläkeläistä nukkumaan paremmin

*****Keräys on täyttynyt. Kiitämme sydämellisesti kaikkia tähän osallistuneita lähiauttajia. Avullanne on iso merkitys autettavallemme. *****

Kiitokset ja terveiset naiselta, kun hän kuuli, että keräys on täyttynyt: "Tuhannet kiitokset lahjoituksista. Tämä tuli enemmän kuin tarpeeseen. Kun on liikkumisen kanssa vaikeuksia ja paljon sairauksia ja kipuja, niin hyvällä patjalla on äärettömän suuri merkitys. Tämä tuntuu ihan joululahjalta. Kiitos!"

Helsingissä asuva 70-vuotias nainen on jo pitkään ollut uuden patjan ja sijauspatjan tarpeessa. Hänellä on useita liikkumista rajoittavia sairauksia, ja hän joutuu viettämään suurimman osan ajastaan kotona sängyssään.

Hänen nykyinen sänkynsä on huonokuntoinen. Hän on saamassa uuden sängyn, mutta patjat täytyy hankkia itse. Pienituloisena eläkeläisenä hänen rahansa menevät elämän perusmenoihin ja lääkkeisiin. Pienistä tuloista säästäminen hankintaa varten on mahdotonta. Hän ei pysty ostamaan uusia patjoja, joten asia on lykkääntynyt.

Olisiko sinulla mahdollisuus auttaa ja lahjoittaa keräykseen, jolla saadaan hankittua naiselle uusi, hyvä patja sekä sijauspatja ja niiden myötä helpotusta arkeen sekä paremmat ja levollisemmat yöunet?

Lämmin kiitos lahjoituksestasi! Naisen tilanteen on kartoittanut ja avun vie perille Vuosaaren seurakunnan diakoniatyöntekijä Eija Keinänen, eija.keinanen@evl.fi

Tavoitesumma
550,00 EUR
Kerätty 550 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu