<< Takaisin

Auta perhettä virkistymään hiihtolomalla!

Vähävarainen perhe, jossa on kaksi kouluikäistä lasta toivoisi pääsevänsä liikkumaan hiihtolomalla muuallekin kuin omassa lähiössään. Taustalla on pienituloisuutta ja työttömyyttä. Perhe haluaisi tavata lomalla sukulaisia ja käydä retkillä hieman kauempaakin, kuin vain lähiseudulla. Kahdella kouluikäisellä lapsella ei ole tällä hetkellä harrastusta, joten mahdollisuus käydä museoissa yms. kohteissa hiihtoloman aikana toisi heille suurta iloa, josta voisi kerrankin kertoa loman jälkeen kavereille.
Voisitko sinä olla lahjoituksellasi auttamassa perhettä, jotta he saisivat hankittua matkakortit Helsingin sisäiseen liikenteeseen ja museokortit, tulevaakin käyttöä varten.
Perheen tilanteen on arvioinut ja perhettä auttaa diakoniatyöntekijä pia.nordlund@evl.fi
Kotimaanavun kautta apusi menee perille luotettavasti ja varmasti.

Tavoitesumma
600,00 EUR
Kerätty 40 EUR
7%
Summa
EUR
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Keräyslupa RA/2018/857, voimassa 1.10.2018 - 30.9.2020, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta, myöntänyt Poliisihallitus 28.09.2018 klo 15:59:25. Keräytyt varat käytetään heikommassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa