<< Takaisin

Auta perhettä vaatteiden ja lastenvaunujen hankinnassa

Kuusi henkinen yksinhuoltajaperhe kaipaa kipeästi apuasi lasten ulko- ja sisävaatteiden, sisarrattaiden ja äidin vaatteiden hankintaan. Perheen viisi lasta ovat kasvavassa ja touhuavassa iässä. Lähes kaikki lastenvaatteet ovat jääneet pieniksi tai kuluneet puhki käytössä. Talvi on tulossa ja koko perhe on vailla lämpimiä ulkovaatteita.
Perheeseen on vasta syntynyt vauva ja äiti on kotona pienimpien lasten kanssa. Uuden tulokkaan myötä myös tarve sisarusrattaille on suuri, jotta äiti pystyisi käymään asioilla (esim. kaupassa) lasten kanssa. Perheen tiukka taloudellinen tilanne jo ennen vauva arkea ei mahdollista rattaiden hankintaa.
Olisitko sinä se arjen enkeli, joka ilahduttaisi tätä perhettä ja auttaisit tarvittavien vaatteiden ja rattaiden hankinnassa. Lahjoituksesi olisi tälle perheelle mittaamattoman arvokas!

Perheen avuntarpeen on arvioinut ja avun perille vie
diakoniatyöntekijä Anu Muukari
annu.muukari@evl.fi


Tavoitesumma
2 000,00 EUR
Kerätty 200 EUR
10%
Summa*
Maksa keräys täyteen
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Keräyslupa RA/2020/639, joka on voimassa 1.9.2020 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa.