<< Takaisin

Auta perhettä selvitymään tulipalosta

Joulupäivän aamuna kolmihenkinen perhe menetti kotinsa, sen irtaimiston ja henkilökohtaisen omaisuutensa tulipalossa entisellä Hennalan varuskunta-alueella. Toinen, asumaton puoli säilyi, mutta perheen kotina toiminut puoli paloi sisältä ja irtaimisto käyttökelvottomaksi savun ja veden vuoksi.

Vaikka palo saatiin melko nopeasti sammutettua, niin paloviranomaisen ja vahinkotarkastajan mukaan palo oli vuosikausiin pahin ns. tervapalo. Betonisen kattorakenteen vuoksi savu pääsi tekemään pahaa tuhoa, eikä
omaisuutta saada lainkaan pelastettua.

Vakuutus korvaa noin vuoden mittaisen remontin, missä talon rakenteet korjataan asuinkuntoon. Irtaimistoa vakuutus korvaa täysin riittämättömällä summalla.
Perheen on siis hankittava kaikki asumiseen
liittyvä; vaatteet, vuodevaatteet, astiat, huonekalut, kodinkoneet jne.

Perheen poika opiskelee elektroniikka-alalla ja tulipalossa meni valtava määrä opiskeluun ja harrastamiseen liittyvää elektroniikkaa. Perheen äiti on töissä, mutta isä on tällä hetkellä työtön. Apua siis tarvitaan kodin uudelleenperustamista varten.

Onnellista on, että perhe ei ollut kotona Jouluaaton ja joulupäivän välisenä yönä, joten he ovat elossa!

Perhettä auttaa ja heidän avun tarpeensa on kartoittanut lahden seurakuntien diakoniatyö. Lisätiedot vt. diakoniajohtaja riku.suokas@evl.fi

Tavoitesumma
6 000,00 EUR
Kerätty 5850 EUR
98%

Tämä kohde on suljettu