<< Takaisin

Auta Parikkalaista lapsiperhettä

*** Keräys on tullut täyteen. Lämmin kiitos lahjoituksestasi! ***

Kolmilapsisen perheen äiti on sairastunut psoriasikseen. Sairauden vuoksi hän ei pysty tekemään siivoustyötä, johon hänellä on koulutus. Hakemus työkyvyttömyyseläkkeelle on vireillä. Perheen isä on tällä hetkellä työttömänä. Lapsista kaksi käy alakoulua ja yksi on päiväkodissa. Kahdella lapsista on diagnosoitu autismin kirjon häiriö. Toisella heistä on lisäksi tarkkaavaisuushäiriödiagnoosi. Nämä äidin ja lasten sairaudet lisäävät perheen huolta ja vaikeuttavat jaksamista.

Taloudellinen tilanne perheessä on tällä hetkellä epävakaa ja tiukka. Vaatteet ja huonekalut ovat joko lahjoituksena saatuja tai kirpparilta hankittuja. Kaikki raha menee ruokaan ja asumiseen. Perheellä on monenlaisia tarpeita, joista akuutein on astianpesukone, koska psoriasiksen vuoksi äidin kädet eivät siedä tiskaamista ja muuta veden käsittelyä. Toinen tarpeellinen hankinta olisi uusi sänky vanhemmille. Tällä hetkellä vanhemmilla on äidin lapsuuden kodista peritty sänky, josta jouset jo tuntuvat. Kaikki apu otetaan kiitollisena vastaan.

Perheen avun tarpeen on kartoittanut ja avun perille vie Parikkalan seurakunnan diakoniatyö, Jaana Vaittinen jaana.vaittinen@evl.fi

Tavoitesumma
1 150,00 EUR
Kerätty 1200 EUR
104%

Tämä kohde on suljettu