<< Takaisin

Auta pandemian johdosta ahdinkoon joutuneita Kajaanissa

Viruksen aiheuttama hätä koskettaa laajasti myös kajaanilaisia. Valitettavasti vanha sana Nälkämaa on osoittautumassa edelleen todellisuutta kuvaavaksi ilmaisuksi. Monet riskiryhmiin kuuluvat, lapsiperheet, yrittäjät ja työttömäksi tai lomautetuksi jääneet kärsivät viruksen mukanaan tuoneista elämää mullistavista muutoksista.

Normaalit tukiverkostot ovat repeilleet, apu viivästyy tai on loppunut kokonaan. Ruoka-avun tarve on lisääntynyt, kun tulot ovat pienentyneet tai loppuneet tai lapset ovat jääneet kotiin päivähoidon ja kouluruokailun piiristä. Yhä useampi miettii, mistä löytyy rahaa perusmenoihin, ruokaan ja lääkkeisiin.

Lahjoitusvaroilla ostamme lahjakortteja ruokakauppoihin niille, jotka kärsivät epidemiasta pahiten ja ovat suurimmassa avun tarpeessa. Seurakunnan diakoniatyöntekijät selvittävät avun tarpeen ja apu ohjataan perille diakoniatyön kautta.

Lisätietoja antavat diakonissat Anneli Kemppainen, p. 044 7444 322 anneli.kemppainen@evl.fi ja Elina Ingman, p. 0447444 321, elina.ingman@evl.fi

Tavoitesumma
5 000,00 EUR
Kerätty 2060 EUR
41%
Summa*
EUR
Maksa keräys täyteen
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Keräyslupa RA/2018/857, voimassa 1.10.2018 - 30.9.2020, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa.