<< Takaisin

Auta pandemian johdosta ahdinkoon joutuneita Kajaanissa

***** Keräys on päättynyt. Varoilla ostettiin ruokalahjakortteja, jotka on jaettu avun tarpeessa oleville kajaanilaisille. Kiitos lahjoituksestasi, joka tuotti ison ilon monille talousahdingosta kärsiville. ****

Viruksen aiheuttama hätä koskettaa laajasti myös kajaanilaisia. Valitettavasti vanha sana Nälkämaa on osoittautumassa edelleen todellisuutta kuvaavaksi ilmaisuksi. Monet riskiryhmiin kuuluvat, lapsiperheet, yrittäjät ja työttömäksi tai lomautetuksi jääneet kärsivät viruksen mukanaan tuoneista elämää mullistavista muutoksista.

Normaalit tukiverkostot ovat repeilleet, apu viivästyy tai on loppunut kokonaan. Ruoka-avun tarve on lisääntynyt, kun tulot ovat pienentyneet tai loppuneet tai lapset ovat jääneet kotiin päivähoidon ja kouluruokailun piiristä. Yhä useampi miettii, mistä löytyy rahaa perusmenoihin, ruokaan ja lääkkeisiin.

Lahjoitusvaroilla ostamme lahjakortteja ruokakauppoihin niille, jotka kärsivät epidemiasta pahiten ja ovat suurimmassa avun tarpeessa. Seurakunnan diakoniatyöntekijät selvittävät avun tarpeen ja apu ohjataan perille diakoniatyön kautta.

Lisätietoja antavat diakonissat Anneli Kemppainen, p. 044 7444 322 anneli.kemppainen@evl.fi ja Elina Ingman, p. 0447444 321, elina.ingman@evl.fi

Tavoitesumma
5 000,00 EUR
Kerätty 2130 EUR
43%

Tämä kohde on suljettu