<< Takaisin

Keräys oululaisten asunnottomien hyväksi

Valtakunnallinen asunnottomien yö on 17.10. Oulussa on viime päivinä ollut paljon keskustelua keskustassa oleskelevista kodittomista, jotka tuntuvat olevan liikaa joillekin ihmisille.

Monesti tuntuu, että meiltä on päässyt unohtumaan, että jokainen meistä on jonkun äidin lapsi, jonkun isä tai äiti, veli tai sisko. Ei ole niin yksiselitteistä, että mitä asiat suistavat ihmisen kierteeseen, josta ei enää omin avuin pääse nousemaan.

Kenenkään haave tuskin oli alakoulussa olla isona päihdeongelmainen ja koditon, jota yhteiskunnan muut jäsenet vieroksuvat.

Oulun tuomiokirkkoseurakunnan alueella avuntarvitsijoiden määrä kasvaa jatkuvasti ja resurssit tuntuvat loppuvan kesken. Diakoniatyömme haluaa kerätä lähikeräyksen asunnottomien hyväksi, jolla ostetaan hygieniatuotteita, sukkia ja alusvaatteita sekä tarvittaessa lämpimiä vaatteita.

Lisätietoja riku-matti.jarvi@evl.fi


Tavoitesumma
1 000,00 EUR
Kerätty 20 EUR
2%
Summa
EUR
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Keräyslupa RA/2018/857, voimassa 1.10.2018 - 30.9.2020, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta, myöntänyt Poliisihallitus 28.09.2018 klo 15:59:25. Keräytyt varat käytetään heikommassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa