<< Takaisin

Auta Orvokkia kalustamaan tyhjä koti!

Orvokki on muuttanut kaukaa Helsinkiin tyttärensä avuksi. Tytär saa pian vauvan ja tarvitsee äidin apua ja tukea, koska hänellä itsellään on erityisen tuen tarvetta. Orvokki asui aluksi sukulaisten luona, mutta nyt hän on saanut oman vuokra-asunnon.
Orvokilla on asunnossaan ainoastaan sänky sekä tv-pöytä ja televisio. Orvokki jakoi vanhat huonekalunsa pois asuinpaikkakunnallaan muuttaessaan Helsinkiin, sillä muuttoauto olisi tullut kalliimmaksi. Sosiaalitoimi avusti 100 euroa huonekaluihin. Tällä rahalla Orvokki osti pölynimurin.
Orvokki on tällä hetkellä työtön, eikä pysty pienillä tuloillaan hankkimaan mitään asuntoonsa. Voisitko sinä auttaa Orvokkia täydentämään tyhjän kodin kalustusta keittiönpöydällä sekä sohvalla?

Orvokin tilanteen on kartoittanut ja häntä tukee diakoniatyöntekijä Pinja Niemi / Vuosaari p.09 2340 6547.
Kotimaanavun kautta lahjoituksesi menee perille luotettavasti ja varmasti, ihmiseltä ihmiselle!

Tavoitesumma
900,00 EUR
Kerätty 150 EUR
17%
Summa
EUR
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Keräyslupa RA/2018/857, voimassa 1.10.2018 - 30.9.2020, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta, myöntänyt Poliisihallitus 28.09.2018 klo 15:59:25. Keräytyt varat käytetään heikommassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa