<< Takaisin

Auta opiskelijaa tietokoneen hankinnassa

*****Keräys on täyttynyt. Lämmin kiitos lahjoittajille! *****

Markus aloitti opinnot aikuislukiossa viime vuoden lopussa. Tarkoituksena on päästä ammattikorkeakouluun opiskelemaan fysioterapiaa. Opinnoissa on vaikea edetä ilman kannettavaa tietokonetta. Monet oppikirjat ovat sähköisessä muodossa. Markus on pienituloinen ja saa elämisen tueksi perustoimeentulotukea. Isompia hankintoja, kuten tietokone on tällä hetkellä mahdotonta toteuttaa.

Markus on kokenut ison elämänmuutoksen. Elämä ei mennyt suunnitelmien mukaan, ja Markus ajautui lääkitsemään itseään, josta seurasi vakava päihdeongelma ja sosiaalinen syrjäytyminen. Pitkän hoitojakson jälkeen Markus on päässyt kiinni yhteiskuntaan sekä saanut takaisin elämänilon ja itseluottamuksen. Tavoitteena on nyt saavuttaa unelma-ammatti. Markus nauttii opinnoista ja toteuttaa niitä kunnianhimoisesti ja tavoitteellisesti. Päihdekuntoutus on yhä arjessa tukena, ja raittiutta on takana jo vuosia. Markus on aloittanut myös tavoitteellisen treenaamisen, joka sisältää kuntosalia ja lenkkeilyä.

Voitko sinä auttaa Markusta uuden ammatin saavuttamisessa? Lahjoituksesi on arvokas.

Markuksen tilanteen on kartoittanut diakoni Maria Virtanen, p. 09-2340 4840, Helsingin Mikaelin seurakunta. Kotimaanavun kautta lahjoituksesi menee perille luotettavasti ja läpinäkyvästi.

Tavoitesumma
450,00 EUR
Kerätty 450 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu