<< Takaisin

Auta nuorta elämässä eteenpäin

Nuori aikuinen on perustamassa kotia, mutta lähiomaisensa kuolema vei mielen matalaksi. Surun ja taloudellinen ahdinko on aiheuttanut nuorella masennusta ja terveyshaittoja. Hautajaisiin liittyviä kuluja on vielä rästissä ja nekin painavat mieltä. Jotta nuori pystyisi taas paneutumaan täysipainoisesti opintoihin ja menemään elämässä eteenpäin, hänen tulisi saada koti asuttavaan kuntoon. Tähän hän tarvitsisi sinun apuasi, jotta saisi hankittua vielä kotiinsa pesukoneen ja ruokapöydän tuolit.

Kiitos, kun autat lahjoituksellasi tätä nuorta elämässä eteenpäin. Avullasi nuori saa hankittua kotiinsa pesukoneen ja keittiöön tuolit, jonka jälkeen hän voi taas paneutua opintoihin ja kääntää uuden lehden elämässään näiden raskaiden kokemusten jälkeen!
Nuoren tilanteen on kartoittanut ja hänen tukenaan sekä avun perille viejänä toimii diakoni Kaisa Karhu-Härkönen kaisa.karhu-harkonen@evl.fi

Tavoitesumma
1 000,00 EUR
Kerätty 540 EUR
54%
Summa*
Maksa keräys täyteen
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Keräyslupa RA/2020/639, joka on voimassa 1.9.2020 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön ja muiden yhteistyökumppanien kanssa.