<< Takaisin

Auta naista unelman toteuttamisessa

**** Keräys on täyttynyt! Lämmin kiitos lahjoittajille**** Marian kiitokset: "Kiitos, osallistumisesta keräykseen. Olen saanut itsenäisyyteni takaisin! Tämän avulla pääsen tekemään työtäni, irrottautumaan yhteiskunnan tuista ja elättämään itse perheeni! Kiitos!"


Marialla on ollut lapsuudesta asti sairaus, joka vaikuttaa hänen päivittäiseen toimintakykyynsä. Sairaus heikentää merkittävästi hänen mahdollisuuksiaan tehdä töitä kodin ulkopuolella. Maria on ollut useissa työpaikossa, mutta työt ovat aina loppuneet sairaslomien takia.
Työkykyselvityksen mukaan hän on kykenevä työn tekoon, jonka vuoksi hänelle ei voida myöntää työkyvyttömyyseläkettä. Silti, toisinaan hän ei kykene kivun takia nousemaan sängystä koko päivänä. Maria pystyisi kuitenkin työskentelemään omaan tahtiinsa kotona. Hän ei ole koskaan lakannut yrittämästä löytää itselleen sellaista työtä, jota sairauksien kanssa voisi tehdä.

Nyt hän on löytänyt työn, jota pystyisi kotoa käsin hoitamaan ja toivoo hartaasti, että haave toteutuisi! Hän on uudelleenkouluttautunut ompelijaksi, jotta voisi elättää jatkossa itsensä. Vasta koulutuksen loppusuoralla selvisi, että hän ei voi toteuttaa suunnitelmaansa ryhtyä yrittäjäksi. Maria on nyt työttömänä ja hän toivoo, ettei hänen tarvitsisi elää yhteiskunnan tukien varassa.

Kotona työskentelyä varten Maria tarvitsee ammattitasoisen ompelukoneen. Käytetty teollisuuskone olisi oivallinen, mutta niiden hinnat ovat Marialle liian korkeita ja luottoa hän ei tähän saa. Ilman omaa ompelukonetta hän ei voi saada kotona tehtäviä ompelutöitä ja siten hankkia elantoaan.

Voisitko sinä olla lahjoituksellasia auttamassa Mariaa eteenpäin elämässään ja toteuttamassa hänen unelmaansa ompelukoneen muodossa?

Marian tilanteen on kartoittanut ja häntä auttaa
diakoniatyöntekijä Heidi Rajamäki,
heidi.rajamaki@evl.fi
p. 09 2340 4536.

Kotimaanavun kautta apu menee perille luotettavasti ja varmasti!

Tavoitesumma
1 770,00 EUR
Kerätty 1905 EUR
108%

Tämä kohde on suljettu