<< Takaisin

Auta monisairasta pariskuntaa taloudellisessa ahdingossa

Työkyvyttömyyseläkkeellä oleva monista sairauksista kärsivä pariskunta tarvitsee apuasi!
Pariskunta joutui muuttamaan erilleen: kummankin täytyy kalustaa omat asunnot ja asumiskulut tuplaantuvat. Pariskunnalla on huomattavat lääke- ja hoitokulut sairauksiensa vuoksi. Pariskunta on taloudellisessa ahdingossa. Sairaudet rajoittavat liikkumista ja aiheuttavat kovia kipuja toisella. Hän tarvitsee moottoroidun sängyn, joka maksaa paljon, mutta tekisi arjen helpommaksi ja inhimillisemmäksi. Pariskunta tarvitsee kuivaavan pesukoneen, koska pesutupaa ei ole. Hankinnat auttaisivat selviämään arjesta. Pariskunnan elämään tuo iloa ja valoa lemmikki, joka kuitenkin sairastaa ja jonka täytyy käydä eläinlääkärissä usein ja joka tarvitsee erityisruokavalion. Nämä maksavat paljon. Lemmikillä on suuri merkitys pariskunnan jaksamisen kannalta. Vähävaraisuutensa takia pariskunnalla ei ole ollut varaa uusia vaatevarastoaan. Talvivaatteille on tarve, samoin avulle ruokalaskuissa.
Voisitko sinä auttaa tätä pariskuntaa hankinnoissa, jotta elämä selkiytyy ja kasvoille syttyy jälleen hymy? Pariskunta kiittää jo etukäteen tuestasi!

Pariskunnan tilanteen on kartoittanut ja heitä tukee, sekä vie avun perille
diakoni Kaisa Karhu-Härkönen
kaisa.karhu-harkonen@evl.fi

Tavoitesumma
3 000,00 EUR
Kerätty 310 EUR
10%
Summa*
Maksa keräys täyteen
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Keräyslupa RA/2020/639, joka on voimassa 1.9.2020 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön ja muiden yhteistyökumppanien kanssa.