<< Takaisin

Auta monisairasta pariskuntaa ja heidän lemmikkiään!

Työkyvyttömyyseläkkeellä oleva monista sairauksista kärsivä pariskunta tarvitsee apuasi!
Pariskunta joutuu nyt muuttamaan erikseen, jonka vuoksi kummallekin tulee kalustaa omat asunnot. Näin asumiskulut kaksinkertaistuvat. Pariskunnasta molemmilla on paljon lääke- ja hoitokuluja sairauksiensa vuoksi, jotka vievät talouden hyvin tiukoille. Pariskunnasta toisella sairaudet rajoittavat liikkumista ja aiheuttavat jatkuvasti kovia kipuja. Tästä syystä hän tarvitsee moottoroidun sängyn. Lisäksi pariskunnan tarvitsisi kuivaavan pesukoneen, koska pesutupaa ei ole. Näiden hankintojen tekeminen helpottaisi heidän jokapäiväistä elämäänsä suuresti. Pariskunnan elämään tuo iloa ja valoa lemmikki, joka kuitenkin aiheuttaa osaltaan ylimääräisiä kuluja. Lemmikillä on suuri merkitys pariskunnan jaksamisen kannalta. Vähävaraisuutensa takia pariskunnalla ei ole ollut varaa uusia vaatevarastoaan pitkään aikaan. Tulevaa talvea silmällä pitäen talvivaatteillekin olisi nyt suuri tarve.
Voisitko sinä auttaa tätä pariskuntaa sängyn, pesukoneen ja vaatteiden hankinnassa, jotta elämä selkiytyisi ja kasvoille syttyisi jälleen hymy! Pariskunta kiittää jo etukäteen tuestasi!

Pariskunnan tilanteen on kartoittanut ja heitä tukee, sekä vie avun perille
diakoni Kaisa Karhu-Härkönen
kaisa.karhu-harkonen@evl.fi

Tavoitesumma
3 000,00 EUR
Kerätty 290 EUR
10%
Summa*
Maksa keräys täyteen
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Keräyslupa RA/2020/639, joka on voimassa 1.9.2020 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa.