<< Takaisin

Auta leski-invalidia putkirikon keskellä pitämään kotinsa

Auta 87-vuotiasta vähävaraista sairasta leskivaimoa, jolla on putkirikko 40 vuotta sitten miehensä rakentamassa vanhassa kotitalossaan. Vanhuksen olisi mahdollista asua viimeiset vuodet niin pitkään kotonaan, jossa rakkaana muistona on vuodet edesmeenneen miehensä kanssa, jos vanhat putket saadaan uusittua.
Putkien uusiminen on välttämätöntä.

Vanhuksella ei ole itse varaa maksaa korjausta pienestä eläkkeestään, eikä hänellä ole säästöjä. Tämän keräyksen avulla voisimme maksaa korjauskustannukset ja mahdollistaa hänen kotona-asumisensa tutussa ympäristössä, mikä tulisi yhteiskunnallekin edullisemmaksi.

Asiaa hoitaa diakoniatyöntekijä Elina Fuchs ( elina.fuchs@evl.fi)

Tähän keräyskohteeseen voit lahjoittaa myös Valitsesydamella.fi -palvelun kautta:
1. Tee ostoksesi Valitsesydamella.fi verkkokaupassa
2. Lunasta ostos ja valitse avustuskohde
3. Valitse Sydämellä -palvelu tekee lahjoituksen ja hyväntekeväisyysjärjestö vie avun perille

Tavoitesumma
5 420,00 EUR
Kerätty 645 EUR
12%
Summa *
Maksa keräys täyteen
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Jättämällä yhteystietosi annat samalla luvan markkinointiin. Keräyslupa RA/2020/639, joka on voimassa 1.9.2020 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön ja muiden yhteistyökumppanien kanssa. Lahjoitusta tehdessäsi maksusi käsittelee sopimuskumppanimme Checkout Finland Oy, joka on osa OP-ryhmää.