<< Takaisin

Auta lapsiperhettä hometalo ahdingossa!

*** Keräys on päättynyt. Lämmin kiitos lahjoituksestasi! ***

Yksinhuoltaja, kahden lapsen äiti on joutunut suureen ahdinkoon omakotitalosta löytyneen vakavan homevaurion johdosta. Talosta löytyi mittavat homevauriot, jotka johtuvat mm. puuttuvien salaojien, puutteellisen ilmanvaihdon sekä alapohjasta nousevan kosteuden vuoksi. Tilanne on kaikin puolin vakava ja akuutti. Koko perhe oireilee homeen vuoksi.

Omakotitalo on ostettu käräjäoikeudessa varattomaksi todetulta henkilöltä eikä hinnan alennusta tai kaupanpurkua voida anoa. Äiti on pienituloinen ja tarvitsee taloudellista apua saadakseen mahdollisimman pian aloitettua ensisijaiset remontit, joista ensimmäinen on asiantuntijalausunnon mukaan salaojaremontti.

Perheen arjessa selviytymistä rasittaa myös kallis sähkösopimus. Talossa on suora sähkölämmitys. Äiti on ollut yhteydessä sosiaalitoimeen, Kelaan sekä pankkiin, mutta niistä hän ei ole saanut apua. Seurakunnan diakoniatyö on auttanut perhettä arjen laskuissa sekä antaen keskusteluapua.

Rinnalla kulkee ja keräystä koordinoi diakoniatyöntekijä Nina Häkkinen nina.a.hakkinen@evl.fi ja avun toimittaa perille Mäntsälän seurakunta.

Tavoitesumma
5 000,00 EUR
Kerätty 1200 EUR
24%

Tämä kohde on suljettu