<< Takaisin

Auta kuntoutuvaa nuorta saattamaan unelmaopintonsa päätökseen

Nuori siilinjärveläinen nainen toivoo valmistuvansa unelma-ammattiinsa eläintenkouluttajaksi keväällä 2017.

Koulutus on osoittautunut erittäin sopivaksi kuntoutusmuodoksi monenlaisten psyykkisten ongelmien kanssa painivan nuoren elämässä. Diagnooseja ovat mm. masennus, ahdistuneisuus ja pakko-oireilu.

Apuasi tarvitaan kevätkauden opintomaksuihin, joita nuori ei pysty itse hoitamaan. Valmistuminen on nuorelle erittäin tärkeää, koska työllistymismahdollisuudet paranevat huomattavasti.

Auta nuorta saamaan tulevaisuus.

Nuorta auttaa ja tämän keräyksen tarpeen on kartoittanut Siilinjärven seurakunnan diakoni Kirsi Launonen kirsi.launonen@evl.fi

Opiskelijamme haluaa lähettää terveiset auttajilleen: "Sydämelliset kiitokset jo nyt lahjoittaneille, pienikin summa auttaa minua saavuttamaan unelmani ja toiveeni saada tehdä rakastamaani työtä."

Tavoitesumma
1 000,00 EUR
Kerätty 470 EUR
47%
Summa
EUR
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Keräyslupa RA/2016/457, voimassa 1.10.2016 - 30.9.2018, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta, myöntänyt Poliisihallitus 7.9.2016. Keräytyt varat käytetään heikommassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa