<< Takaisin

Auta köyhää työtöntä unelmansa toteuttamisessa

Eläkeikää lähentyvä pitkäaikaistyötön on kärsinyt jo vuosia selkäkivuista. Kivut ovat hankaloittaneet liikkumista jo pitkään, eikä vanha, aikansa elänyt sänky, ole helpottanut tilannetta yhtään. Vanha sänky, on hankittu jo vuosia sitten kirpputorilta. Vihdoin olisi aika hankkia uusi sänky, patjoineen ja vuodevaatteineen.
Pienen työttömyyskorvauksen ja asumistuen varassa elävänä, hänellä ei ole ollut mitään mahdollisuutta itse tehdä näitä hankintoja aiemmin, eikä tulevaisuudessakaan. Tulot riittävät juuri ja juuri välttämättömimpiin menoihin.
Pitkään jatkuneista taloudellisista vaikeuksista huolimatta, hän on säilyttänyt valoisan mielen. Unelma hyvistä yöunista kerrankin, upouudessa sängyssä patjoineen ja vuodevaatteineen on vielä toteutumatta.

Voisitko sinä olla lahjoituksellasi tekemässä tästä unelmasta totta? Lahjoituksesi avulla tämä köyhä pitkäaikaistyötön voisi aloittaa eläkepäivät paremmilla yöunilla keveämmin mielin ja kivuttomammalla selällä elämänlaatukin paranisi.
Keräysteksti on päivitetty 14.10.2020.

Avuntarpeen on arvioinut Anjalankosken seurakunnan diakoniatyöntekijä
Merja Pertamo merja.pertamo@evl.fi
p. 0407654159.

Kotimaanavun kautta lahjoituksesi menee perille luotettavasti ja varmasti.


Tavoitesumma
1 530,00 EUR
Kerätty 250 EUR
16%
Summa*
Maksa keräys täyteen
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Keräyslupa RA/2020/639, joka on voimassa 1.9.2020 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa.