<< Takaisin

Auta köyhää työtöntä unelmansa toteuttamisessa

**** Keräys on päättynyt. Lämmin kiitos lahjoittajille!****

Vaikka tavoitesummaan ei aivan päästykään, saatiin asiakkaalle hankittua alennusmyyntikautta hyödyntäen sänky, petaus- ja sijauspatjat. Asiakas oli onnellinen, kun oli elämänsä ensimmäistä kertaa ostamassa itselleen upouutta sänkyä, yhdessä diakoniatyöntekijän kanssa. Myös diakoni oli huojentunut, kun raha saatiin venymään kaikkeen tarvittavaan.

* * *
Eläkeikää lähentyvä pitkäaikaistyötön on kärsinyt jo vuosia selkäkivuista. Kivut ovat hankaloittaneet liikkumista jo pitkään, eikä vanha, aikansa elänyt sänky, ole helpottanut tilannetta yhtään. Vanha sänky, on hankittu jo vuosia sitten kirpputorilta. Vihdoin olisi aika hankkia uusi sänky, patjoineen ja vuodevaatteineen.
Pienen työttömyyskorvauksen ja asumistuen varassa elävänä, hänellä ei ole ollut mitään mahdollisuutta itse tehdä näitä hankintoja aiemmin, eikä tulevaisuudessakaan. Tulot riittävät juuri ja juuri välttämättömimpiin menoihin.
Pitkään jatkuneista taloudellisista vaikeuksista huolimatta, hän on säilyttänyt valoisan mielen. Unelma hyvistä yöunista kerrankin, upouudessa sängyssä patjoineen ja vuodevaatteineen on vielä toteutumatta.

Voisitko sinä olla lahjoituksellasi tekemässä tästä unelmasta totta? Lahjoituksesi avulla tämä köyhä pitkäaikaistyötön voisi aloittaa eläkepäivät paremmilla yöunilla keveämmin mielin ja kivuttomammalla selällä elämänlaatukin paranisi.
Keräysteksti on päivitetty 14.10.2020.

Avuntarpeen on arvioinut Anjalankosken seurakunnan diakoniatyöntekijä
Merja Pertamo merja.pertamo@evl.fi
p. 0407654159.

Kotimaanavun kautta lahjoituksesi menee perille luotettavasti ja varmasti.


Tavoitesumma
1 530,00 EUR
Kerätty 765 EUR
50%

Tämä kohde on suljettu