<< Takaisin

Auta koronaviruksen takia pulaan joutuneita Raaseporissa!

Vähävaraiset yksinäiset, lapsiperheet, pitkäaikaissairaat ja riskiryhmiin kuuluvat tarvitsevat apuasi. Raaseporin suomalaisen seurakunnan diakoniatyön kautta autetaan Raaseporin alueella koronaviruksen vuoksi hätään joutuneita.

Epidemiasta johtuen erilainen avuntarve tulee lisääntymään ja arvioimme, että avustusvaramme eivät tule riittämään. Avustuksellasi voidaan tukea taloudellisesti ihmisten arkea mm. antamalla osto-osoituksia elintarvikkeisiin tai toimittamalla riskiryhmille, karanteenissa oleville tai sairastuneille ostoksia suoraan kotiin.

On esimerkiksi karanteeneja, lomautuksia, palkattomia vapaita, lapset ovat poissa kouluruokailusta, pienyrittäjien ahdinkoa jne. Riskiryhmiin kuuluvia on kehotettu välttämään kaupassakäyntiä, mutta osalla ei ole kaupungin palveluihin varaa. Kohdistamme apua esimerkiksi vähävaraisille lapsiperheille ja vähävaraisille vanhuksille.

Lahjoittamalla keräykseen autat vaikeissa olosuhteissa olevia selviytymään kriisistä.

Keräystä koordinoi diakoniatyöntekijä Nina Fabritius-Ylitalo, 040 722 3312, nina.fabritius-ylitalo@evl.fi

Tavoitesumma
6 000,00 EUR
Kerätty 660 EUR
11%
Summa*
EUR
Maksa keräys täyteen
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Keräyslupa RA/2018/857, voimassa 1.10.2018 - 30.9.2020, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa.