<< Takaisin

Auta koronan takia pulaan joutuneita Porissa!

Koronavirusepidemia haastaa erityisesti jo valmiiksi heikossa asemassa olevia miettimään, miten rahat riittävät päivittäisiin tarpeisiin. On esimerkiksi karanteeneja, lomautuksia, palkattomia vapaita, lapset ovat poissa kouluruokailusta, pienyrittäjien ahdinkoa jne. Riskiryhmiin kuuluvia on kehotettu välttämään kaupassakäyntiä, mutta osalla ei ole palveluihin varaa. Kohdistamme apua esimerkiksi vähävaraisille lapsiperheille ja vähävaraisille vanhuksille. Lahjoittamalla keräykseen autat vaikeissa olosuhteissa olevia selviytymään kriisistä.

Seurakuntina autamme, mutta varamme eivät riitä vastaamaan kasvaneeseen avuntarpeeseen. Auta meitä auttamaan! Tarvitsisimme varoja diakonia-apuun. Esimerkiksi keräysvaroilla Keski-Porin ja Teljän seurakunnissa tarkoituksena on jakaa ruokakasseja tarvitseville.

Keräystä koordinoi Keski-Porin seurakunnan diakoniapappi Henrika Hyttinen-Koponen (henrika.hyttinen-koponen@evl.fi) ja avun jakamista koordinoivat diakoniatyöntekijät

Tavoitesumma
10 000,00 EUR
Kerätty 4360 EUR
44%
Summa*
EUR
Maksa keräys täyteen
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Keräyslupa RA/2018/857, voimassa 1.10.2018 - 30.9.2020, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa.