<< Takaisin

Auta koronakriisin vuoksi taloudelliseen ahdinkoon joutuneita Alavudella!

Yhä useampi paikkakuntalainen joutuu miettimään, miten rahat riittävät elämiseen. Nyt siis tarvitaan apua! Osallistumalla keräykseen autat hädässä olevia selviytymään poikkeuksellisessa tilanteessa.

Apua tarvitsevat erityisesti vähävaraiset lapsiperheet, lomautetut, työttömäksi joutuvat, pitkäaikaissairaat sekä pienituloiset eläkeläiset ja yksinäiset. Ja on odotettavissa, että epidemian pitkittyessä myös paikkakuntamme pienyrittäjät tulevat tarvitsemaan apua.

Tarvitsemme avustusvaroja voidaksemme vastata kasvaneeseen avuntarpeeseen. Lahjoituksellasi tuetaan ihmisten arkea antamalla heille osto-osoituksia käytettäväksi ruokaan ja hygieniatuotteisiin sekä tarvittaessa myös lääkkeisiin tai muuhun akuuttiin hätään. Apu ohjataan tarvitseville seurakuntamme diakoniatyön kautta.

Keräystä koordinoi diakoni Maija Hietaniemi, p. 050-347 0631, maija.hietaniemi@evl.fi

Tavoitesumma
2 000,00 EUR
Kerätty 1020 EUR
51%
Summa*
EUR
Maksa keräys täyteen
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Keräyslupa RA/2018/857, voimassa 1.10.2018 - 30.9.2020, koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa.